marți, 13 ianuarie 2009

Cum se fac afaceri prin Liga la FEAA.

SERIAL


Eram dator si dintr-un simt civic responsabil sa va informez depspre grozaviile si abuzurile pe care le fac unii dintre reprezentantii nostrii din Consiliul Facultatii, lideri in organizatiile studentesti, care ar trebui sa reprezinte la nivel universitar, interesele studentilor si nu proprile interese.
Astfel, in saptamanile ce vor urma voi prezenta cateva cazuri dintre abuzururile si ilegalitatile comise de acestia, avand increderea ca voi, STUDENTII, care constituiti baza unei organizatii studentesti, o forta la nivel universitar, veti lua atitudine si nu veti mai accepta ca astfel de indivizi sa isi bata joc de telurile si convingerile voastre.

EPISODUL 1
Cum iau baietii DESTEPTI burse la FEAA?

Unii dintre noi muncesc zi de zi, vin la facultate, se chinuie curs de curs si seminar de seminar, cu proiecte si lucrari, sau merg la olimpiade pentru a beneficia de o amarata de bursa pentru a-si mai acoperi din greutatile cotidiene. Altii procedeaza altfel:
Potrivit regulamentului avizat de UAIC, FEAA, cu buna credinta, acorda un anumit numar de burse unor student merituosi care isi sacrifica timpul liber pentru actvitati extracuriculare cum ar fi: baluri, sesiuni de comunicari sau CAZARI.
Da. Cine nu stie si nu a auzit de cazari? Mult stres, timp pierdut, aglomeratie dar si student care sunt numiti in Comisia de cazare pentru a fluidiza acest proces. Unii din ei sunt bine-intentionati si participa voluntar la aceste sesiuni pentru a da o mana de ajutor administratiei caminelor sau conducerii facultatii in vederea repartizarii locurilor de cazare, trezindu-se de cele mai multe ori de pe la 3 dimineata pentru a imparti bonuri de ordine, pentru a petrece pe cheltuiala proprie aceste zile in care au loc cazarile si indurand de cele mai multe ori indiferenta studentilor, a parintilor dar si a liderilor care nu se intereseaza decat de intermedierea unor locuri de cazare prin dosare medicale sau trafic de influenta.
Trebuie precizat ca, intreaga activitate de cazare a fost coordonata de DANIEL JURAVLE ca si reprezentant al studentilor, acesta anuntand ca studentii care vor participa la cazari nu vor fi remunerate sub nici o forma (vor face munca voluntara fara a primi burse sau bani). Ulterior au circulat zvonuri ca vor primi burse numai studentii din Consiliul facultatii. Insa marele reprezentant a acordat burse si altor 3 studenti care nu numai ca nu sunt din consiliu, dar care nici macar nu au participat la cazari. Sa fi fost oare greseli de dipar sau o greseala a GASTII.
Domnule REPREZENTANT, dumnevoastra confundati FEAA cu un bazaar !!!!! Azi se dau 3 burse, maine poate 4, cine da mai mult si cui?
Pana acum totul a fost poveste dar haideti sa prezint si ceva dovezi concludente, care demasca activitatea unui om care reprezinta studentii doar cand are el chef si doar pe cine vrea.



Mai sus puteti observa lista propusa de LSE, conducerii FEAA, cu studentii care trebuiau sa participe la cazari.

Mai jos aveti lista studentilor care au primit bursa pentru “activitatea” prestata pe parcursul cazarilor. CITITI BINE SI VA MINUNATI.



SURPRIZA!!!! Misterios au mai aparut inca 3 persoane:
- TEIU CODRIN, student FEAA, care la data cazarilor se afl in SUA. Ma intreb ce fel de locuri a impartit acesta din strainatate, poate numai cele de avion? Sau cine stie, bunul sau coleg de camera, DANIEL JURAVLE i-a oferit un cadou de bun venit?

- CRISTIAN ANECHITEI, student FEAA, care si acesta la data cazarilor se afla in USA. Cred c au avut concurenta la plasat locuri in avion cu Codrin Teiu. Ma intreb totusi cine a cazat mai multi?

- BAICANESCU ALEXANDRA, studenta FEAA. Probabil ca ati vazut-o plimbandu-se demulte ori, man de mana, pe Copu, cu DANIEL JURAVLE.

Judecati voi!!!! Comentariile sunt de prisos.

PS. 1. Aceste sunt sunt representative pentru caracterul dumneavoastra de REPREZENTANT al studentilor, domnule DANIEL JURAVLE.

2. Stati cu ochii pe blog pentru ca urmeaza episodul 2.

70 de comentarii:

Anonim spunea...

esti penibil

Anonim spunea...

cand rade toata lumea de tine gandeste-te ca nu valorezi 2 lei

Anonim spunea...

E o situatie penibila pentru o liga ca cea a studentilor economisti de la Iasi un centru universitar etalon pentru Romania. Domnilor studenti, profesori, persoane cu putere de decizie: luati atitudine in fata acestor oameni care sunt in mod clar impotriva bunelor intentii.

Anonim spunea...

Pe langa faptul ca ai o maniera de scris...de un mare scriitor...care este la inceput de clasa I...pot sa adaug ca pur si simplu esti frustrat...sau pur si simplu reprezinti un pion prost pus pe o tabla de sah. In locul tau, as fi un pic de rezervat si mi-as trai conditia umana in prostia pe care o detii...si nu o mai da la "share"...pentru ca nu faci altceva decat sa dezgusti "fanii" blogului tau...

Ps. Ipocrizie+agasant+tampenie=TU
pupici...

Anonim spunea...

inca 4 persoane iustin...erau inca 4 persoane si nu 3 asa cum ai scris tu. Cred ca din "greseala" ai uitat sa-l adaugi si pe Iulian O.Oricum ca sa nu crezi ca am de ascuns ceva,te invit la prima sedinta de ag sa-ti explic situatia insa te rog sa nu uiti sa-l iei si pe bogdan cu tine ca poate cine stie...se pierde pe drum pana atunci.

Anonim spunea...

Eu sunt din exterior, dar daca aveti in conducerea ligii voastre asemenea indivizi, atunci la naiba cu ea studentie. mergeti mai departe si anuntati decanul. andrei s.

Anonim spunea...

pai asa facultate (feaa) asa liga, bv baieti, aschia nu sare departe de facultate

Anonim spunea...

este o jignire la adresa studentilor sa aiba asemenea reprezentanti in liga studentilor. e un lucru bun ca sunt oameni ca tine iustin care spun lucrurilor pe nume.

Unknown spunea...

sincer, nu am crezut ca in LSE se va ajunge la un scenariu precum cel din politica ... ar fi culmea sa va vad si colorati !!
dle Iftode, cu parere de rau, te-as compara cu dl Vadim Tudor (daca va puteti numi domni) care mai mereu il ataca pe dl Presedinte, care de altfel a stiut mereu sa iasa si cu basmaua curata si cu interesele rezolvate :) (no offense Daniel, dar nu as fi obiectiva)

P.S. Dlor Anonimi de ce nu va spuneti numele ? as putea crede dl Iftode isi posteaza sigur comentarii la articole sub anonimat ... la urma urmei am vazut si citit destule in ultimele luni .. nu m-ar mira deloc..

Anonim spunea...

astept cu drag si alte dezvaluiri

Anonim spunea...

Ciobanu Marius ma numesc domnisoara/doamna Irina. Incantat de cunostinta. Mai doriti altceva?

Anonim spunea...

Comentariile ce sunt aduse impotriva publicarii acestui articol vad ca le fac doar acuzatii. Domnule ieronim preferati ca aceste falsuri sa ramana ascunse pentru ca dumneavoastra si ceilalti membri noi ai CD(elita LSE) sa puteti prosti lumea in fiecare zi? Daca nu?! De ce tolerati aceste lucruri? Ca si vicepresedinte educational ar trebui sa organizati cursuri in care sa invatati mai marii LSE contemporani sa nu bage mana in sac pana la fund ca ulciorul nu merge de multe ori la apa. Si acum s-a cam spart. O sa vi se infude corabiile de nu o sa le scoate-ti nici cu mii de transportoare de la mal!..Nota 10 Iustine pentru publicare!!!

Anonim spunea...

ma baiete ma da esti cu vaca tare!!! dc esti tu frustrat oare?

Anonim spunea...

eupropun un lucru!!! vad ca toata lumea nu are curajul sa-si scrie numele in momentul cand lasa comentul asa ca: in ceea ce-i priveste pe membrii lse ii rog sa scrie numele la sfarsitul comentului ca asa domnul robu si d iustin o sa aiba treaba pana maine. Bogdan J LSE

Anonim spunea...

nu inteleg de ce ti-au trebui 2 luni ca sa mai scrii un post :-/ ... oare de ce? :))) ... btw Bogdan Robu, care dintre Anonimi esti?
cheama-ti catelusii acasa :) muscati acuma mana care v-a dat de mancare ;)) rusinica :)

Anonim spunea...

nu va mai dati cotiti prieteni. cand se intampla ceva si ajunge la publicul larg, va feriti si lansati tot felul de texte cum ca n-ar fi adevarat! nici Liga , nici facultatea nu face nimic pentru studenti, fiecare actiune are un scop personal!

Anonim spunea...

prost mai esti :))

Anonim spunea...

Dragilor.....voua va trebuie o bataie buna...pacat ca nu ati fost batuti cand erati mici....ca acum e cam tarziu.....rufele murdare candva se spalau in familie sau cu fruntea sus....nu ascuns in spatele unei tastaturi.....dar cum in acest caz esti doar manipulat de cineva care este prea suparat ca a pierdut o functie....(care nici acea persoana nu e usa de biserica-intre noi fie vorba...vezi admiteri....sau admiteri este episodul 2)....nu stiu ce sa iti zic...ia si gandeste cu mintea ta inainte de a face ceva....asta daca te duce mintea...pe de alta parte imi vine in minte un banc....Soferii incepatori nu trebuie sa mai poate bulina galbena...este destul sa isi puna numere de vaslui....cred ca se cam aseamana cu ce se intampla in cazul tau...o alta varianta ar fi dorinta ta de a iti creste ratingul la blog.....vrei sa pui ceva banere si iti trebuia audienta si vizite?
Semnat: cosmin

Anonim spunea...

De ce vă ofticati? oamenii chiar au adus probe la afirmaţiile făcute! ce vreţi mai mult de atât? Roata se intoarce biine de toot!

Anonim spunea...

Cum măsori tu valoarea unui om, în calitate de? şi cu ce ocazie? adică..vă rog, nu mai comentaţi fără argumente...se va rezolva până la urmă...asta este....

Anonim spunea...

Daca tot e atata valva in acest caz se pare ca ceva tot e la mijloc. Eu unu nici nu mai apelez la actuala conducere a ligii pentru ca nu ma reprezinta. Mircea D.

Anonim spunea...

Sa stie onoratii cititori ca Robu Bogdan si-a bagat omuletzii la admitere,in special colegii de camera si sora,ca sa ia bani de pe urma FEAA.Un jeg uman de care-si bate lumea joc.Cat despre autorul acestui articol.....analfabetule,faci Vasluiul de rusine.Si ca sa nu mori chiar atat de prost pe cat esti,a doua lista e stampilata de decan,care cred ca stie mai bine decat unu' care vindde tigari pe maidane dupa absolvirea facultatii

Anonim spunea...

da si tu un contact undeva in blogul tau (o adresa de mail daca se poate) daca vrei sa iti dau o stire despre un profesor de la cuza, e ceva ce merita publicat

Chris spunea...

Agata...inainte de ati da cu parerea...scoate banii pt zapp...cai ai cam uitat sa ii dai :))) ..in restu...gurea...vino la sedinte ca sa intelegi ce si cum...
Cat despre domnu Iustin..."prietene" ti-as fi fost recunoscator daca macar mi-ai fi pus si linkul catre blogul meu daca tot imi faci reclama :))) ... despre "acuzatii" promit sa-ti raspund..in viitorul apropiat ;)

Anonim spunea...

Sa sugi **** cocalarule

Anonim spunea...

"ieronim Ieronim: Bogdan Robu: IMPORTANT!!!!! mady_stupid_foreever (1/13/2009 9:36:49 PM): http://iustiniftode.blogspot.com/ (trimite mai departe)
ieronim Ieronim: proasto"
scandaluri..de ce? nu are rost....unele persoane au luat bani...pe voluntariatul altora! LSE chiar a muncit şi chiar munceşte pentru studenţi, încă sunt membri care se implică în proiecte cu mare plăcere...cu ce sunt vinovaţi ei? şi de ce aş fi eu proastă? iarăşi o afirmaţie fără argument..îmi pare rău pentru toată situaţia produsă, însă sunt sigură că mai mult de jumătate din studenţii de la FEAA au citit aceste blog...şi uite aşa s-a dus imaginea LSE şi toată munca (să sperăm că nu, poate Domnul Iftode se înşeală) şi totul va reveni la normal!

Anonim spunea...

De ce sa apelam la cuvinte obscene? Va rog frumos nu fiti indecenti.

Anonim spunea...

Cristi, ai fost in America fratioare si ai luat bursa pentru cazari. Am martori gajiu. Ai fost cazat in camin de surioara ta iar tu nu erai nici macar deasupra
Romaniei :)) Asa k lasa trompeta jos. Te-am pupat.

Anonim spunea...

Mai fratilor suntem o familie nu va injurati....acum va bagati voi singuri in groapa...

Anonim spunea...

1 Asa am primit massul
2 Trimite si restul conversatiei draga:)nu te jena .Asta daca nu ai nimic de ascuns

Anonim spunea...

da Cristi, presupun că nu are rost să mai plătesc zapp-ul din banii mei de buzunar...adică din 5oo ron (marea bursa luată pe munca altora)cred că poţi să plăteşti şi abonamentul la telefon ...şi în plus, am şi eu dreptul la opinie :) nu are rost.

Anonim spunea...

eu zic sa chemam OTV-ul,sigur rezolva cazul...Iustine,te vezi si tu la TV..."Dezvaluiri incendiare"(jalnicilor)

Anonim spunea...

Agata,lasa atitudinea de mahala si adu-ti aminte ca ne-ai spus sa facem greva la departament.Si munca tot noi,membrii de la Dps am depus-o....tu n-ai facut nimic asa ca ciocu' mic.Semnat,un simplu membru.

Anonim spunea...

Draga simplule membru, daca ai fi fost pe la sedintele din departament si daca ai fi participat pe la alte proiecte LSE (DPS-ul nu a avut proiecte proprii din dorinta altora) ai fi vazut ca Agata a muncit mai mult decat toti membrii DPS la un loc (vezi Forum ANOSR, FESTUDIS, Targul Ofertelor Academice etc.)Te-am pupat

Anonim spunea...

Sunte-ti penibili toti cei din liga...de la Robu Bogdan pana la mamelucul ala de Juravlea...si toti cei care ii simpatizeaza...
In loc sa mai dea facultatea, la 3-4 studenti care merita o bursa,care se straduiesc si invatza zi de zi, va aproba voua, care oricum va bateti joc de studenti la cel mai inalt nivel...
Mare treaba ca v-ati implicat in impartirea locurilor de cazare si in alte activitati, oricum va serviti in primul rand voua interesale, prietenilor si pitzipoancelor voastre, dupa care vedeti daca mai iese un ban gramada de pe spatele altor studenti...si, in sfarsit, daca mai aveti timp, va mai ganditi si la noi "cei de jos"...
M-am saturat de voi toti... si daca s-ar face un sondaj in tot FEAA ul...mai mult de 90 % nu va agreeaza ... pentru ca s-au confruntat cu fel si fel de probleme la care, desigur nu le-ati gasit o rezolvare ... desi de aceea sunteti pusi acolo ... sa serviti inretesele studentilor...nu ale voastre personale.
Rusine!!!
Semant: cel care va vegheaza

Anonim spunea...

Juravlea =)) (haplea?....mai sunt o gramada) ce tare =))
Sincer nu-s din LSE da e injoseala curata sa fii membru acolo!

Anonim spunea...

terminati...daca aveti cunostinte de nivel inalt ca totusi sunteti la facultate...inainte a da "publicati-va comentariul" mai cititi o data...mi-e rusine cand vad ce vocabular folositi.

Anonim spunea...

LSE sucks! Big time!

Anonim spunea...

Ca simplu membru LSE eu am invatat multe!!! Cel mai important lucru este PI- Shootul LSE brevetat de Codrin si de Ieronim. Buna treaba baieti! La mai multe!!! Maine poimaine reinventam Roata!!!

Anonim spunea...

Ca sa nu mai vorbim de "marele proiect al preamaritei ligi" ... softul financiar contabil, al caror participanti din primele 3 serii cine credeti ca au fost?... desigur membri LSE, prieteni, amici si alte grade de rudenie, in primul rand, dupa care studenti care cu adevarat isi meritau locul in aceste serii...iar la intrebarea " care au fost modalitatile de repartizare pe serii? desigur am primit un raspuns ambiguu ... poate am sa fac o selectie a unor nume care nu aveau ce cauta pe acele liste, asta in cazul in care ar merita efortul ...
Semnat: cel care va vegheaza

Anonim spunea...

sunt Bellzebout,
Daca erai mai inteligent mai Papushoianule care nu stii sa scrii corect, poate ma faceai sa ies la suprafata...insa asa va astept pe voi la mine...
PS: Cand coborati, la primul rau de lava, sa-l luati si pe hitler... a ramas impotmolit si il astept de vreo 50 de ani;))

Anonim spunea...

eu sunt un simplu student si la cursurile de soft financiar contabil am fost selectata fara a cunoaste in mod personal pe cineva din LSE....acolo chiar au facut o treaba buna....tineti-o tot asa...sunt o masteranda

Anonim spunea...

lumea nu-i dreapta...primesc burse sociale stundeti care au inele de aur pe toate cele 10 degete de la maini, plus 2-3 lanturi la gat, plus cercei de abia isi tin capul echilibrat. si voi va ofticati pt cei din lse????unii muncesc cu norma intreaga sa isi permita cartile si mijlocul de transport pana la facultate, si altii care sunt ingropati in restante iau bursa sociala...si voi faceti atata valva pt 3-4 oameni care iau niste bani mai mult sau mai putin meritati.daca nu verifica nimeni dosarele de bursa sociala de ce credeti ca i-ar verifica pe cei din lse sau din alte parti?lasati oamenii in pace, n-or sa fie studenti toata viata.

Anonim spunea...

degeaba aveti minte ca facultatea o faceti degaba ieronim stie,cei dreptate e dreptate...si nu uitati "cine sapa groapa altuia cade singur in ea"...Omul din umbra

Anonim spunea...

Nu cred ca reprezentantii LSE s-ar preta la asa ceva! Haideti sa avem rabdare,Daniel ne-a promis o explicatie si mi se pare corect sa ascultam si varianta lui inainte de a face comentarii inutile. Nu este corect Bogdan sa strici imaginea unei persoane pentru ca nu stii sa pierzi, sa recunosti cand cineva e mai bun decat tine. Iar pentru Iustin...problemele nu se rezolva in maniera aceasta.Ma asteptam la ceva mai mult din partea ta. E omenesc sa avem persoane pe care nu le suportam...suntem diferiti....dar nu face niciodata rau unei persoane ca se va intoarce roata cand ti-o fi mai drag. Ati muncit mult pentru ca aceasta organizatie sa existe...ceea ce a inceput Cristi Nistor a continuat Daniel Juravle foarte bine...haideti sa nu stricam acum tot din pricina unor persoane care sincer nu isi au locul printre noi. (sunt aproape de LSE de multi ani)

Anonim spunea...

Rog persoanele care citesc acest blog sa nu-mi atribuie vreun comentariu dintre cele date cu "Anonim". Ma depaseste problema pentru ca nu stiu nimic despre ea, prea multi parametrii si necunoscute. Cred ca daca discutia asta se purta pe grupul ligii ar fi fost multi membri deranjati de multitudinea de mesaje dar macar nu se facea LSE de cacat in public. Indiferent de rezultat (poate Juravle chiar e nevinovat - sau nu) imaginea LSE va ramane ceva timp patata. Publicitatea, fie ea si negativa, este tot publicitate. Acest blog cred ca avea in jur de 30 de vizitatori zilnic insa a fost ajutat de Ieronim prin mailul pe grup. I-ai facut un bine fara sa-ti dai seama. Eu de acolo am luat link-ul. Membrii LSE au dat si colegilor de grupa sa se amuze si uite asa a explodat buboiul.

P.S Cuvantul "cacat" exista in DEX

Anonim spunea...

este greu sa pierzi! nu poti sa crezi mai robu ca s-a terminat?e asa de greu? gata!S-A TERMINAT1repeta asta in gand de manuta cu iftode si poate va reveniti si intelegeti amandoi ca sunteti 2 ratati in viata! daca ar durea prostia v-as vedea plangand si urland zilnic! :)) tare ati mai rage ca 2 b.. !

Anonim spunea...

Foarte tare!
Am primit si eu un mass si din plictiseala am citit... porcaria asta pe care unii o supranumesc 'articol'.

Dragii mei, ca un outsider va zic: Va faceti de rusine! Justitia NU se face pe bloguri. Asta e un mit! Justitia se face in biroul decanului. Ce se intampla aici nici macar varza pe maidan nu se numeste.

Si in alta ordine de idei. Domnule autor al acestei magnifice mizerii de blog. Raspunde-mi sincer la aceasta intrebare:

Daca tu ai fi fost intr-o pozitie de frunte, sa zicem in locul domnului Juravle, si ai fi avut sansa sa oferi mici 'atentii' unor prieteni (cu sau fara cererea lor), nu ai fi facut-o? Hai! Si te rog, fii sincer, pune ipocrizia impregnata adanc in ADN-ul romanesc deoparte pentru macar 30 de secunde cat formulezi acest raspuns.

Anonim spunea...

Pe Baicanescu Alexandra o cunosc si eu ... sincer nu cred ca merita sa ia bursa avand in vedere ca e varza la facultate ...pt ea facultatea se invarte precum terra ... nu ca as merita eu caci sunt idem ...insa sunt unii saracii care vin de prin provincie si chiar le ar prinde bine ceva banuti in plus ...ma simt jenat eu cand intreb unii colegi daca ies la un suc sau ceva si imi spun " as iesi dar.......nu nu am chef " suteti dezgustatori

Anonim spunea...

ba imputitilor nu va mai satura dracu de mocaciuni, si pula ala de presedinte,un papitoi ..il stiu umbla dupa toate curvele din targusor,un linge-n pizda.

www.cristiannistor.ro spunea...

Sunt total dezamagit....

In momentul in care inghetam prin Bucuresti impreuna cu Petru pentru a avea un cadru legal pentru crezul nostru comun care este LSE, nu credeam ca se va ajunge vreodata aici. Imi este personal rusine de rusinea voastra. Nu aveti tupeul necesar sa va manifestati nemultumirile legate de activitatea unor membri din LSE si nici de deciziile luate. Nu ati discutat deloc in Adunarea Generala de problema burselor acordate si nici de vreo nemultumire personala. Vreti sa va stiti sefi si nu stiti sa pierdeti. De cele mai multe ori hotul striga hotul.....
Vineri impreuna cu membri fondatori vom lua in discutie toate aspectele problemei create de terte persoane (Iustin e prea ocupat cu distributia de tabac). Va bateti joc de munca oamenilor care au muncit si inca muncesc in LSE. Unul va consider pe toti din fostul Consiliu Director vinovati pentru ca nu ati asigurat transparenta necesara.

Cu un gand bun,
cn

Anonim spunea...

frustrat mai esti, baiete! nu te cunosc (nici nu-mi doresc, avand in vedere aiurelile scrise de tine), insa o persoana din cele mentionate mi-e ft apropiata, fapt pentru care m-au deranjat prostiile debitate de tine la adresa acelei persoane. Daca faci acuzatii, gandeste-te de 2 ori si nu le fa pe nedrept!

Anonim spunea...

toti cei care comentati referitor la bursele primite...va invit sa cititi regulamentul de acordare a burselor si ma refer aici la art 86 si urmatoarele....
regulamentul il gasiti pe acest link http://www.uaic.ro/uaic/bin/download/Students/Burse/regulamentburseuaic2.pdf cat despre atacurile la persoana....sa aveti curajul sa le spuneti in fata persoanei, sau macar sa va semnati cand publicati ceva....
Semnat: cosmin

Anonim spunea...

Toata lumea stie de magariile care le face LSE la cazari!!! Si eu am avut medie peste 9 si nu am prins si nimeni nu mi-a putut explica de ce. Cam cati bani v-ati bagat in buzunare pe langa bursa "de implicare in activitatile studentesti"? Niste nesimtiti si niste profitori, au fost atatia prieteni si rude LSE care au avut medii jalnice si dosare sociale, si atatia altii care au ramas pe drumuri din cauza voastra!!! Vedeti ca o sa va ia urma cineva intr-o zi si o sa faceti puscarie.

Anonim spunea...

prea prost esti omule pentru zilele astea ! imi e mila de tine ! sincere condoleante pentru creierul tau care e mort de foarte mult timp !

Anonim spunea...

si cate alte MIZERII facute de juravle daniel. Moartea popa si groparul te astepta. asta pentru ca nu am primit cazare si pentru ca miai vandut locul pe bani grei. prietenii nu se cumpara. esti un mare lingusitor pupincurist si labagiu. respect domnule iustin pentru initiativa

Anonim spunea...

astea`s frectii la picior de lemn. asa facultate asa liga vorba unuia de mai jos. pai io oameni cu atatea ifose si atatea pipote ca in fac asta n`am intalnit nicaieri... rar mi`o fost dat sa vad un profesor care sa respecte studentu`, fiecare vb cum i se scoala, pe romaneste, la secretariat duduile se comporta in ultimu` hal... asta e o mare ironie sa mai si platesti ca sa fii sictirit si de multe ori chiar umilit si cum ar putea sa fie altfel cand numai noi romanii facem cerere, francezii fac pretentii nu cereri si`n loc de randu` ala care induc in eroare stapanii de la ghisee, subsemnatul sculei din tei va rog sa imi aprobatzi..., ei scriu subsemnatul sculei am PRETENTIA sa imi aprobatzi. Erectia blocat in lift nu ajuta la nimik sa fim seriosi...

Anonim spunea...

la urmatoarea sedinta de ag eu o sa-i propun ca amandoi sa zbore din LSE si sa ne lase sa ne facem treaba! oricum el nu stie un lucru pe care sincer as vrea sa il transmit: domnule robu cum credeai ca o sa iesi primvicepresedinte cand tu nu esti corect nici cu tine? bogdane sunt domnisoara pe care ai dus o cu pluta un sem intreg ca o bagi in camin si la care te laudai ca tu o sa-l dai afara din liga pe daniel si pe restul. oricum sa nu uit iustin, intreaba pe robu cum era cand te facea nebun?lasa ca stiu eu ca l am pe nebunul ala cu gura mare, poate iti amintesti bogdan, da da asa e, dupa petrecerea din faraon in care umblai dupa mine de parca nu ai vazut p...a in viata ta! eu nu iau apararea lui daniel dar el macar daca promite ceva se tine de cuvant! Semnat: stie bogdanel al meu:D

Anonim spunea...

iustin unde erai anul trecut la festudis cand daniel umbla de nebun sa imprumute bani sa inchirieze o goarna?unde erai cand imprumuta bani de la colegii de camera ca sa plateasca datoriile ligii?unde erai cand liga a facut forumul?unde erai la admitere?scuze la admitere ai fost si ai luat 5 mil alaturi de alina robu, spark si bogdan, mare familie toti colegi de camera si rude intre voi, f frumos! ai grija de tine iustinian si de prietena ta, ca nu de alta dar si acolo ai dat o in bara, se cam plictiseste sa te astepte si na...ii trebe si ei actiune. alex c1

Anonim spunea...

Vreau sa iti atrag atentia pe acesta ca harta cu Romania si Basarabia sub care scrie "Basarabia pamant romanesc" este gresita pentru ca nu cuprinde tinutul Herta. Acesta se afla la sud de Republica Moldova in Ucraina si poate fi descris ca teritorul din Ucrania de azi dintre Prut, Nistru, Dunare si Marea Neagra. Sunt sigur ca nu sunt primul care iti spune asta si sunt sigur ca nu voi nici ultimul.

Anonim spunea...

Pentru cei care te blameaza sa o ia la muie si sa mai lase spaga data le cazari si preferentialismul si cine te contrazice clar ca e implicat si stie despre ce este vorba asa ca muie la labatrii care iau locuri pe naspa. Bv autorule ca ai curajul sa spui adevarul muie Juravle.

Paul spunea...

TE SUSTIN TOTAL! NU SUNT DE LA FEEA DAR STIU CE TIP DE POTLOGARII FACE JURAVLE. EU AM PROTESTAT IN MOD OFICIAL LA NIVELUL CONDUCERII UAIC CAND S-AU ACORDAT BURSE PENTRU STUDENTII CARE AU FACUT CAZARI: ARGUMENTUL MEU A FOST UNUL DE ORDIN MORAL: NU ERA CORECT CA STUDENTII SA PRETINDA SAU SA LI SE OFERE BANI IN SCHIMBUL ACTIVITATILOR SOCIALE IN CADRUL UAIC; CA SI REPREZENTANTI AI COLEGILOR LOR; PENTRU ATRIBUTII INSCRISE IN REGULAMENTE! CE E ASTA DOM´LE, II PLATIM SA-SI FACA TREABA?
Bravo, Iustine, da-le-o-n bot!

Anonim spunea...

Dragii mei, linistiti-va ca nu e bine ceea ce faceti! Consecintele sunt cuprinse in textul de mai jos. Si nu va ganditi ca, daca scrieti sub anonimat nu se descopera. Sunteti intr-o retea unde se poate vedea fiecare miscare! Cititi:
"Art.206- Codul Civil- Calomnia "Afirmarea sau imputarea în public, prin orice mijloace, a unei fapte determinate privitoare la o persoană, care, dacă ar fi adevărată, ar expune acea persoană la o sancţiune penală, administrativă sau disciplinară ori dispreţului public, se pedepseşte cu amendă de la 25.000 lei la 130.000 lei. Acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate. Obiectul juridic al infracţiunilor de insultă şi calomnie, prevăzute de art.205 şi, respectiv, art.206 din Codul penal, îl constituie demnitatea persoanei, reputaţia şi onoarea acesteia. Subiectul activ al infracţiunilor analizate este necircumstanţiat, iar săvârşirea lor se poate produce direct, prin viu grai, prin texte publicate în presa scrisă sau prin mijloacele de comunicare audiovizuale. Indiferent de modul în care sunt comise şi de calitatea persoanelor care le comit - simpli cetăţeni, oameni politici, ziarişti etc. -, faptele care formează conţinutul acestor infracţiuni lezează grav personalitatea umană, demnitatea, onoarea şi reputaţia celor astfel agresaţi. Astfel, textul citat din Legea fundamentală prevede că "România este stat de drept, democratic şi social, în care demnitatea omului, drepturile şi libertăţile cetăţenilor, libera dezvoltare a personalităţii umane, dreptatea şi pluralismul politic reprezintă valori supreme , în spiritul tradiţiilor democratice ale poporului român şi idealurilor Revoluţiei din decembrie 1989 şi sunt garantate". Cristescu Madalina-consilier juridic.

Anonim spunea...

dati foc cu legea u cu tot... daca s-ar aplica legea in Romania ... ar fi ceva ... asa mai bine cere o bricheta de la cineva ...
Semnat: cel care vegheaza

Anonim spunea...

sa-mi sugi p|_|La de cocalar imputit... te fut in gura porcu pulei mele...ia si te spala animala dracului...ce pula mea mai cauti pe lumea asta jogodie...ce pizda matii te iei de altii...bouleanule si handicapatule si impotentule...sugi pula la toti membrii de la LSE la ETH si sa le lingi alunitele de la coaie la toti prostalanule si imbecilule... esti o lepadatura si un avorton de iapa din vaslui...esti o jignire la adresa speciei umane...te fut in gura gretosule si impregnatule cu prostie.... creierul tau functioneaza la fel de repede ca melcul iarna pe gheata... usca-mi-ash chilotii pe ochii tai de prostovan... de fapt nu te mai laud... stie toata lumea cat de prost esti... stii povestea cu bulangiu si bufnita...??? BUFNITZ-ASH pula-gat de copil prost ...care semeni cu...PULA!

Anonim spunea...

pentru domnul anonim de mai sus......mai este cineva in spatele acestei mizerii.....pe el l-ai uitat?? De fapt cea de-a doua persoana a coordonat totul...s-a folosit de cel din vaslui....

Anonim spunea...

iustine, de 4 ore stau sa vad ce faci? reactionezi ca un admin: citesti si stergi ori editezi? Si vad ca nu faci nimic. Evident ca nu-mi place sa fiu "activ" dar trebuie sa moderezi blogul...sterge tot in functie de natura cuvintelor si de ideile exprimate, Omul care da lumina. Toate bune

Anonim spunea...

Vrem si episodul 2....cine stie cunoaste...si eu am auzit si am vazut f multe lucruri necurate pe care le fac "domnii" din LSE..

Anonim spunea...

In primul rand, oricate adunari generale faceti sau plangeri la decan si rector, nu o sa se rezolve nimic, pt ca toti stim ca domnul Juravle este simpatizat (e un cuvant cam comunist) de catre toti profi.

In al 2-lea rand, nu cred ca are sens sa detaliez magariile pe care le face Liga la cazari. Am fost martora, din pacate, si am vazut, am auzit cum se dau unele camere de camin (spaga si pile). Studenti fara posibilitati, cu medii mari care chiar au nevoie de camin, nu primesc pt ca altii mai "destepti" au avut relatii in liga.

In al 3-lea rand, cunosc cazuri cand domnii din LSE au scos bani liga, prin intermediul sau mai bine zis in numele unor prieteni/prietene. Asa ca nu va mai mirati dragi copii de aceste dezvaluriri. Pe mine nu ma mira absolut deloc

Abia astept ce dezvaluiri se mai fac, ce lucruri necurate mai umbla prin Liga.

Va salut

PS. Nu uitati traim in Romanica ;)

Laurentiu spunea...

ma numesc Laurentiu ...


Stiam de mult ca FEAA ... sau in termenii vostri prea-mareti care va desemneaza cei mai puternici din Universitatea Cuza ... este o facultate cretina.
Numai prin numarul mare de locuri si portile imens deschise releva faptul ca tot prostul poate intra la FEA , doar daca detine putin capital in buzunar.
Iesiti ca lebedele din corpul B , se observa de pe versantul celalalt ca au iesit studentii de la FEA - se imbrancesc , tipa , vorbesc zgomotos , scuipa , alearga nedumeriti dupa un autobuz care tocmai a plecat ...
E imaginea care v'ati creat'o de vreo 4 ani incoace ... de cand eu incepusem liceul ...
De'atunci mi'am dat seama ca Administrarea Afacerilor e doar o facultate care intri prost si iesi tampit ... sau nah , dupa vorba noastra , te duci bou si vii vaca.

E si normal sa aveti atatea scandaluri si atatea nelamuriri , deoarece noi , iesenii , cei ce locuim aici , nu ne pricopsim cu o astfel de facultate ... si lasam drum liber celor din Vaslui si celorlalte orase.
Multi se inscriu si intra la FEA doar de dragul facultatii , ca suna frumos cand spui Economia si Administrarea Afacerilor .... dar sunt o multime care nu stiu cat fac 2 + 2 sai o chestie elementara in contabilitate - sa faca un bilant lunar cu intrari si iesiri de marfa dintr'o firma.
Sunteti si'asa praf... nu inteleg la ce va mai osteniti sa va certati ... ca nu aveti cu cine :D

si asta va spune un istoric ... din anul 2 :D

continuati asa ... in felul asta o sa se auda in toata Cuza cat de inapti puteti fi . Si cam sunteti , si sunteti cu miile :D
Succes !!!!