luni, 29 martie 2010

profesionisti vs oportunisti

O postare dedicata in exclusivitate unui anumit "domn' profesor" un om de 2 parale, un pretins profesionist mai degraba iluzionist al bunului simt, un om, nu fara caracter, ci cu caracter murdar si perfid.
"Dumneavoastra" si numai "dumneavoastra" va dedic imaginea de jos, in care cred ca o sa va regasiti singur fara alte indicatii. Dupa cateva luni bune in care am colaborat si in care marturisesc ca nu am avut nimic de invatat, dupa niste luni bune in care v-ati demonstart cu varf si indesat caracterul parsiv si duplicitar nu pot decat sa va redau din Dictionarul Explicativ al Limbii Romane paragraful dumneavoastra preferat PROFESIONIST = (persoana) care lucreaza intr-un anumit domeniu de activitate pe baza unei pregatiri corespunzatoare; si sa va mai spun ca in meseria dumneavoastra mai este necesar sa puneti suflet, dragoste si afectiune, adica trebuie sa mai fiti si OM, lucru care va este total necunoscut.





P.S. 1.Multumesc domnule Ieronim pentru completari care apropo au fost sterse, si va dezvalui in "premiera" sa nu va ganditi in mintea dvs la vreun "scandal". Persoana despre care am vorbit va este total necunoscuta.
P.S. 2. Pentru remarcile dvs am sa va ofer un miel cand ne vom intalni.

3 comentarii:

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Unknown spunea...

Ne place blogul tau si vrem sa il promovam. Vaslui24ro poate fi sursa ta de stiri sociale, publicitate, networking si te va ajuta sa aduci mai mult trafic pe blogul tau. Inregistreaza acum un cont pe http://www.vaslui24.ro/ si publica fiecare articol de pe blog. Nu rata ocazia de a creste numarul vizitatorilor de pe blogul tau.