miercuri, 27 octombrie 2010

A fost ziua Z, ramane cum am stabilit.........

A mai trecut o zi, guvernul Boc nu a cazut, bugetarii isi striga foamea in continuare in strada, politicienii inca dezbat vrute si nevrute. Multe lucruri se pot spune despre guvernul Boc(care fie vorba intre noi este cel mai prost si mai corupt guvern post-decembrist, despre Basescu, Udrea, Anastase, Ponta etc.) insa nu stiu cati dintre ei se gandesc la profesorii care au intrat in greva foamei, la pensionarii care traiesc cu 300 ron/luna sau bugetarii cu 400 ron.........sincer nu stiu. Cum o fotografie face cat o mie de cuvinte un filmulet face cat vreti dumneavoastra, va recomand videoclipul urmator.....

Un comentariu:

Unknown spunea...

A mai trecut o zi.. Guvernul nu a cazut...Poate e bine ca nu a cazut..poate nu.

Sunt mai multe aspecte ce pot fi dicutate, cum ar fi:

1. Mitingul care in opinia mea a fost organizat la comanda opozitiei si la care Ponta se vedea ca Iliescu in '89 salvatorul poporului mergand in frunte onorabil si orchestrand manifestatia miseleste.

2. Romanul de rand care pune mai presus de toate ziua de azi si nu pe cea de maine, crezand tot ceea ce i se promite si percepe el ca fiind in ajutorul lui(A se vedea modul in care opozitia fructifica criza in care ne aflam si promisiunile pe care le face, TVA scazut, impozit scazut, bani la toti).

3. Impozitul progresiv care este o tampenie comunista la care majoritatea tarilor europene au renuntat..se pare ca Romania se poate intoarce la el in perioada PSD & PNL.

4. Jocul de hotii si vardistii in plen la momentul votului,cand fiecare tabara avea argumente, documente, injurii...

5. Televiziunile care improasca la comanda cu noroi in actualul guvern desi stim cu totii cine a privatizat tara dand tunuri mult mai mari decat cele la zi.

6. Stimulente, stimulente, stimulente...

7. Doamna Udrea care la finaul votului fiind intervievata a dat impresia reporterilor ca urmatoarea miscare ar fi o alianta PDL-PNL.


Si multe altele...

Personal sper ca aceasta criza politica sa treaca, Leul sa mai capete ceva in plus fata de Euro..romanii sa traiasca bine.

Va salut!