miercuri, 23 aprilie 2008

Oprescu respins de BEM

In aceasta dimineata Biroul electoral al municipiului Bucuresti a respins canditatura lui Sorin Oprescu pentru Primaria municipiului Bucuresti.
Asa apare pe fluxurile de stiri, pomposul si insensibilul "breaking news". Nu as fi comentat aceasta stire daca nu as fi vazut un comentariu al unui ziarist "deontolog"(Adrian Ursu) care spunea: "domnul Oprescu este un politician slab, lenes care nu are o opinie politica ferma".
Domnule deontolog Silviu Ursu, pupator in f... oficial al Cotroceniului si al tovarasului Basescu, confundati lenea cu fair-play-ul, politica bazata pe principii cu traseismul politic. Un om cu capacitatea si faima medicului Oprescu are rusine domnule deontolog, rusine in sensul acela pur, taranesc, romanesc. Dumneavoastra confundati rusinea cu desimtirea politicianului roman, cu nesimtirea ziaristilor pupincuristi pe la diverse palate(asa cum sunteti dumneavoastra).
Dar in fine, meseria de ziarist din ziua de astazi presupune sa ai relatii de afacere cu statul, sa optii contracte de la stat fara licitatii, mai pe scurt gratis domnule deontolog. Cunoasteti aceste practici pentru ca in redactiile dumneavoastra se intampla lucruri "interesante" de genul asta.

3 comentarii:

Anonim spunea...

mai omule....mai bine faci altceva mai educativ decat sa vorbesti despre politica....sorry...de asta nu imi place blog-ul tau

iustin spunea...

cum am spus si in primul meu articol.....in acest blog nu discutam despre moda, farduri, barfe din lse.....nu oblig pe nimeni sa citeasca nimik.....daca tu crezi ca lucrurile aberante la care suntem supusi(noi cetatenii) in fiecare zi ar trebuii trecute la diverse atunci te inseli amarnic........dar ce sa faci, discutiile despre moda si hairstyle nu ma acapareaza.....din pacate se adevereste vb(somnul ratiunii naste monstrii)

Anonim spunea...

ceea c zici tu aici e destul d adevarat,dar nu t afunda prea mult in kestia asta perversa ce-si poarta mandra numele de politica.kt despre somnul ratiunii....destui parlamentari dorm in plen,destui functionari dorm cu kpul p dosare sau inkid okii la neregulile d la nivel inalt,destui studenti dorm la cursuri :)).deci...sa mergem INAINTE,k INAINTE era mai bine :))))