vineri, 16 mai 2008

Nesimtire crasa............

Asa poate fi catalogat comportamentul din ultima perioada a domnului PRESEDINTE Traian Basescu. DE cand a inceput campania electorala nu mai conteneste sa laude candidatii din a carui partid a facut parte si sa critice efervescent dusmanii sai politici.
Recent a aparut un clip electoral a lui Vasile Blaga candidat la Primarai Bucuresti in care domnul inca presedinte ii face campanie electorala candidatului PDL. Ori domnule presedinte nu dumneavoastra infierati Psd-ul si pe Ion Iliesc cu acesta din urma aparea intr-un clip electoral al lui Adrian Nastase? nu dumneavoastra ne spuneati ca acest lucru este neconstitutional?
Daca nu stiati constitutia spune ca presedintele este independet, impartial si vegheaza la respectarea drepturilor cetatenesti. Ori actualul presedinte incalca flagrant constitutia.
"Politica e o curva" cine spunea asta avea mare dreptate, eu as mai adauga un lucru, sa nu uitam cine alcatuieste aceasta politica dar cine seamana se aduna.....


P.S. spre exemplificarea lucrurilor spuse de mine http://www.cotidianul.ro/basescu_il_sustine_fatis_pe_vasile_blaga_pentru_primaria_capitalei-45533.html

Niciun comentariu: