miercuri, 30 iulie 2008

ATENTIE, Nu uitati de FC Vaslui....

A inceput sezonul, cu primul soc al ligii I, FC VASLUI bate Steaua Bucuresti cu scorul de 1-0. Dupa 90 de minute incinse bravii jucatori vasluieni au reusit sa invinga echipa care in urma cu 3 zile reusea sa invinga vice-campioana Italiei AS Roma.
Dupa ce sambata FC Vaslui a reusit sa se impuna in finala Cupei Intertoto dupa o dubla epuizanta si evident urma si debutul in noua editie a ligii I impotriva echipei Steaua Bucuresti, urmarea.....invingem si in seara asta!!!!
Cine credea in urma cu 6 ani, cand jucam in divizia c cu echipe de genul Petrolul Moinesti, Fc Suceava si altele ca vom face furori si vom reusi sa ingenunchem gigantii capitalei?
Inainte de acest meci Becali a declarat: "daca nu invingem la Vaslui, ma las de fotbal". Domnule Becali credeati ca la Vaslui e un teren in care fiecare vine sa ia ce vrea? va-ti inselat si asteptam cu nerabdare sa va tineti de promisiune.



Dragi "giganti" ai ligii I pregatiti-va, urmeaza vizite soc la VASLUI.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Se numea FC Cetatea Suceava....care era prin diviziile inferioare.....asta daca nu vorbesti cumva de Foresta Falticeni.....:)

www.cristiannistor.ro spunea...

Baiete a trecut doar prima etapa nu te inpacienta.

iustin spunea...

Asa e Ieronim, ai dreptate, echipa se numea FC Cetatea Suceava, eram cu gandul la Foresta echipa care ii trezeste cosmaruri domnului Juravle. Cat despre "impacientarea" mea fiti linistit domnule Nistor si pregatitiva sa nu fiti surprins de aceasta stagiune al echipei vasluiene.