vineri, 18 iulie 2008

Basescu dusmanul poporului

Multi cititori vor fi scandalizati de acest titludar din pacate este adevarat. Juramantul pe care acest individ l-a depus a fost incalcat grav, ma intreb daca juramintele strambe pe care le-a mai facut au avut drept rezultat "privirea" lui dreapta, nu uitati ca atunci cand devii alesul poporului juri si pe Biblie si Dumnezeu nu iarta.
Basescu, acest politician marsav si demagog si-a inceput cariera cu o vazare celebra, flota comerciala a Romaniei, o afacere buna din care a avut numai de castigat. A continuat ca ministru al transporturilor unde cea mai mare realizare a lui a fost impotrivirea lui pentru constructia de autostrazi considerate de domnia lui mofturi, pentru acea perioada (poate nu se cunoste cu Umbrarescu regele asfaltului, in acea perioada).
A devenit primar al Bucurestiului unde a avut deasemenea mari realizari, a facut contracte defecutase (vezi: Apa-nova, Ratb) a retrocedat case si terenuri unor bande de mafioti, a cunoscut-o pe Elena Udrea si a inceput sa faca afaceri cu Cocos.
A ajuns presedinte si a facut tot ce ii sta in putinta pt gasca sa de mafioti, coordonandu-i fara nici un fel de ezitare. Credea ca nimeni nu-i va taia conducta cu bani, uite ca a venit un om care a indraznit acest lucru, un chirurg care stie sa taie in carne vie.
Acest om si-a permis luxul sa contrazica organizatiile internationale de protectie a drepturilor omului in problema amprentarilor romanilor in Italia. Ce gandeste acest om despre acest popor aducandu-i grave injurii. Nu stiu ce gandeste acest om despre acest lucru, dar un singur lucru e sigur, interesul demagogului Basescu este mai presus decat orice....

Niciun comentariu: